logotype

Centrul de Studii Romano - Chineze
The Romanian – Chinese Studies Center

Oportunitati de dezvoltare a relatiilor economice romano – chineze in contextul globalizarii

In data de 10 iunie 2013, Centrul de Studii Romano-Chineze e s-a bucurat de vizita a 4 cercetatori de marca ai Institute of European Studies din cadrul Chinese Academy of Social Studies, Professor Zhang Min, Dean of European Science and Technological Division, Profesor Luo Jinghui, Director Adjunct al IES/CASS; Profesor Xue Yan Ping - IES/CASS, Dr. Jia Ruixia - IES/CASS

Mai Mult...

 

 

 Deschiderea oficiala a Centrului de Studii Romano - Chineze

Vineri, 15 martie 2013, a avut loc, la Sala Senatului, ceremonia de semnare a Protocolului de colaborare dintre Casa Romano-Chineza si Centrul de Studii Romano-Chineze din cadrul Universitatii Romano-Americane.

Mai Mult... 

 

 

Deschiderea cursului de Limba Chineza

Pe 25 februarie 2013, a inceput primul modul al cursurilor de limba chineza organizate de Centrul de Studii Romano - Chineze.

Mai Mult...

 

Vizita de la Institute of World Economics and Politics

In data de 31 octombrie 2012, Departamentul de Studii Asiatice s-a bucurat de vizita a 3 cercetatori de marca ai Institute of World Economics and Politics din cadrul Chinese Academy of Social Studies.

Mai Mult...

 

Chinese Academy of Social Studies

In data de 15 octombrie 2012, Departamentul de Studii Asiatice s-a bucurat de vizita a 2 cercetatori de marca ai Institute of Russian, East European and Central Asian Studies.

Mai Mult...
Parteneri:
logotype
Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!